Αρχική

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ ανήκουν στο τομέα τις ομορφιάς και περιποίησης τις γυναίκας αλλα και για τους άνδρες επίσης.Η φροντίδας και ο καλοπισμός σχετίζετε επίσης και με θέματα υγείας.

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τα τεχνητά νύχια είναι πλέον μια τεχνική που τα τελευταια χρόνια έχει πιάσει τις πρώτες θέσεις στη βιομιχανία των νυχιώ.Τα τεχνήτα είναι η ιδανική μέθοδος για άτομα με ονυχοφαγία και οχι μόνο.Τα τεχνητά νύχια είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας για να έχει πάντα ενα περιποιημένο χέρι στο επιθυμητό μάκρος επίσης.

NAIL DESIGN

Το Nail Design είναι πλέων αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ωραία,όμορφα και να ξεχωρίσουμε.Με το design στα νύχια μας διακρίνουμε επίσης το επίπεδο του επαγγελματια στο χώρο αυτό.

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Η βλεφαρίδες είναι μια πρωτοποριακή μέθοδο που μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και ανανεωμένες.Με τη μέθοδο one to one δλδ.τοποπθετούμε μία μία τρίχα επάνω στις δικές μας βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ & ΚΛΩΣΤΗ

Η αποτρίχωση έιναι μια αποτελεσματική μέθοδος που μπορούμε να απομακρύνουμε με μία γρήγορη κίνηση ανεπιθύμητες τρίχες.

Η κλωστή είναι και θα παραμείνει η πιο παλια μέθοδος αποτρίχωσης ,έχει τέλειο αποτέλεσμα και το χρισημοποιούμε κυρίως στις περιοχές του προσώπου.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ μεταμορφώνει και αναδεικνυεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας.

new products
new products
suela nail design academy
eXTReMe Tracker